1. Astăzi începem noul an pastoral 2023-2024 cu tema „Biserica, familia lui Dumnezeu”. Pe parcursul său vom fi invitați să trăim mai conștient și mai concret apartenența noastră la marea familie a Bisericii.
  2. Astăzi este a 109-a Zi Mondială a Migrantului şi Refugiatului, în care suntem invitați să ne rugăm pentru toți cei afectați de acest fenomen al migraţiei.
  3. Vineri, 29 septembrie, celebrăm sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael. Programul sfintelor liturghii este cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00.
  4. Tinerele familii sunt invitate vineri seara, la ora 19.00 pentru a trăi împreună un moment de comuniune și de creștere în harul căsătoriei. În timpul acestei întâlniri, copiii vor beneficia de un program dedicat lor.
  5. Duminică, 1 octombrie, este hramul parohiei Sfânta Tereza a Pruncului Isus. Suntem invitați la Liturghia de hram, care va avea loc la ora 11:00.
  6. Adolescenții înscriși la mir sunt așteptați împreună cu părinții lor duminica viitoare, 1 octombrie, la Sfânta Liturghie de la ora 16:00. După Sfânta Liturghie, la subsolul catedralei, va avea loc prima întâlnire din parcursul de pregătire.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.