1. Astăzi începem luna octombrie, luna Sfântului Rozariu și luna care debutează cu memoria Sfintei Tereza a Pruncului Isus, cinstită ca patroană a misiunilor și a misionarilor. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vom recita împreună misterele Sfântului Rozariu, rugându-ne în special pentru misiuni și misionari.
  2. Săptămâna aceasta avem prima vineri și sâmbătă din lună cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii.
  3. Joi, 5 octombrie, îi invităm pe toți tinerii la adorația euharistică de la ora 19.00 pentru a oferi Domnului toate activitățile dedicate lor din noul an pastoral.
  4. Sâmbătă, 7 octombrie, o vom sărbători pe Sfânta Fecioară Maria Regina Rozariului. La ora 17:00 vom face în catedrala Adormirea Maicii Domnului o oră de veghe mariană.
  5. Capelania Universitară și Asociația Studenților Catolici din Iași îi invită pe toți studenții și cadrele didactice la Liturghia de deschidere a anului universitar, care va fi celebrată duminică, 15 octombrie, la ora 16.00.

 

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.