1. Marți, 10 octombrie, vom relua cateheza săptămânală pentru tineri. Aceasta va avea loc în fiecare marți seara la ora 19:30 la subsolul catedralei. Toți studenții sunt invitați duminica viitoare, 15 octombrie, la Liturghia de deschidere a noului an universitar de la ora 16:00. Aceasta va fi urmată la ora 17:00 de un Concert susținut de Corul tinerilor „Juvenes Ecclesiae” care va interpreta „Missa Criolla”.

 

  1. Miercuri, 11 octombrie, la ora 19:00 vă invităm să participați la „Lectio Divina”. Vom medita împreună Evanghelia duminicii căutând să descoperim ce spune fiecăruia dintre noi Cuvântul lui Dumnezeu. Vă așteptăm în catedrala Adormirea Maicii Domnului să ne hrănim împreună cu pâinea Cuvântului Domnului.

 

  1. Ne bucurăm să vă anunțăm o nouă inițiativă pastorală dedicată în special seniorilor. Este vorba despre Clubul seniorilor, care se va organiza joia la ora 16:00 de două ori pe lună. Prima întâlnire va avea loc joi, 12 octombrie, la subsolul catedralei și se va bucura de prezența unui senior cu totul special, preasfințitul Petru Gherghel, episcop emerit de Iași. Îi așteptăm pe toți seniorii parohiei să petreacă împreună momente de împărtășire și bucurie.

 

  1. Vineri, 13 octombrie, adulții din Acțiunea catolică vă invită la ora 19:00 la o întâlnire de spiritualitate mariană care va avea loc în sala de cateheze a parohiei.

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.