1. Miercuri, 1 mai, la ora 19:00 vă invităm la Lectio Divina pentru a medita împreună evanghelia duminicii viitoare. Tot miercuri începem luna închinată Sfintei Fecioare Maria. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vă invităm să recitați împreună cu noi sfântul rozariu și să cântăm litaniile lauretane.

 

  1. Vineri, 3 mai, și sâmbătă, 4 mai, sunt prima vineri și prima sâmbătă a lunii cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. Vineri, după liturghia de seară, îi invităm pe toți credincioșii să participe la cateheza despre tema anului pastoral „Biserica, familia lui Dumnezeu”.

 

  1. Ziua Tineretului la nivel diecezan va avea loc anul acesta la noi în parohie, sâmbătă, 18 mai 2024. Alegerea datei este motivată de împlinirea a zece ani de la beatificarea Fericitului Anton Durcovici, celebrare care a avut loc la 17 mai 2014. Invităm toți tinerii din Iași să participe la această sărbătoare a speranței.

 

  1. Vă mulțumim că ați oferit ajutorul dumneavoastră pentru copiii din misiunile diecezei noastre în cadrul acțiunii din timpul Postului Mare, Cutia Speranței. De asemenea vă suntem recunoscători pentru sprijinul oferit vocațiilor prin colecta din Duminica Bunului Păstor.

 

 

Vă dorim tuturor Timp Pascal binecuvântat!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.