1. Vineri, 22 septembrie, adolescenții din clasele VIII-XII sunt invitați să participe la prima întâlnire din acest an școlar a grupului „Împreună dăm culoare vieții”. Prin acest grup dorim să fim alături de adolescenți în drumul lor de creștere umană și spirituală. Întâlnirea va avea loc la subsolul catedralei la ora 19:00.

 

  1. Sâmbătă, 23 septembrie, comunitatea din Valea Lupului își sărbătorește sfântul patron, Sfântul Padre Pio de la Pietrelcina. Sfânta Liturghie de hram va fi la ora 10:30.

 

  1. Duminica viitoare, 24 septembrie, Preasfințitul Petru Sescu va inaugura noul an pastoral la nivel diecezan la Sfânta Liturghie de la ora 11.00. Acest an pastoral va avea tema „Biserica, familia lui Dumnezeu” și ne va oferi tuturor ocazia să redescoperim bucuria de a aparține Bisericii. Vă invităm cu drag să participați la acest moment important al vieții comunității noastre.

 

  1. Continuăm înscrierile la Mir pentru adolescenții din clasa a 7-a, precum și înscrierile la Prima Sfântă Împărtășanie pentru copiii din clasele a 2-a și a 3-a.

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.