1.- Preasfințitul Petru Gherghel va prezida sfânta liturghie de la ora 11:00 aducând mulțumire Domnului pentru numirea primită acum 43 de ani ca Ordinarius Diecezan. Îl însoțim cu rugăciunea și prețuirea noastră.

2.- Pe toată durata Postului Mare, miercurea, vinerea și duminica, se va celebra Calea Sfintei Cruci înainte de sfânta liturghie de seară. Părintele Lucian Păuleț, profesor la Seminarul din Iași, în zilele de miercuri și vineri ne va împărtăși un cuvânt de meditație și de învățătură care să ne dispună la trăirea cu folos a timpului sfânt de pregătire pentru sărbătoarea Paștelui.

3.- Joia aceasta, 25 februarie, preasfințitul Iosif Păuleț va fi la Onești, în parohia Sf. Petru și Paul, unde va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza. Ambele vor putea fi urmărite pe canalul ercis youtube.

4.- Centrul Misionar Diecezan ne oferă și anul acesta posibilitatea de a dirija pomana noastră către misiuni prin intermediul Cutiuței Speranței. Acestea pot fi găsite la intrarea în biserică. Vă rugăm să le luați și să le aduceți în prima duminică după Paști.

5.- A apărut numărul pentru lunile martie-aprilie al broșurii De la Răsărit până la Apus.

6.- Colecta de duminica viitoare va fi pentru Caritas, pentru susținerea Serviciilor de Îngrijire la Domiciliu.

7.- Pr. Pavel Beșleagă ne anunță cu bucurie demararea lucrărilor la construcția bisericii de la Bârnova și mulțumește tuturor celor care, prin ofertele lor, au contribuit la strângerea celor 10.000 lei.

  VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.