1.- Colecta de astăzi este pentru Centrul Diecezan Caritas, pentru susținerea serviciilor de îngrijire la domiciliu.

2.- Joia aceasta, 4 martie, preasfințitul Iosif Păuleț va fi la Roman, în parohia Sf. Tereza a Pruncului Isus, unde va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza. Echipa Ercis Media va fi prezentă pentru a transmite ambele momente.

3.- Tot joia aceasta, după sfânta liturghie de seară, tinerii organizează și ne invită la un moment de adorație euharistică.

4.- Vinerea și sâmbăta aceasta sunt primele din luna martie, cu devoțiunile către Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii.

5.- La ieșirea din catedrală veți găsi tineri și copii din Acțiunea Catolică și de la Caritas care au confecționat și anul acesta mărțișoare. Oferta este cât se poate de variată, pentru toate gusturile. Din vânzarea lor vor fi susținute diferite opere de caritate pe care le au în desfășurare.

6.- La biroul parohial vin diverse persoane să ne spună că ar avea nevoie de cineva în casă pentru îngrijirea copiilor sau a vreunui vârstnic. Dacă există și oferte în acest sens, nu doar cereri, cei interesați sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Celebrările și predicile din Postul Mare 2021 le găsiți AICI

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ, POST RODNIC

ȘI O PRIMĂVARĂ CÂT MAI FRUMOASĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.