1.- Colecta de duminica trecută, pentru susținerea serviciilor de îngrijire la domiciliu ale Centrului Diecezan Caritas, a însumat 6180 lei. Mulțumim tuturor pentru ofertele făcute.

2.- Joia aceasta, 11 martie, preasfințitul Iosif Păuleț va fi la Hălăucești, în biserica Nașterea Sfintei Fecioare Maria, unde va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza. Echipa Ercis Media va fi prezentă pentru a transmite ambele momente.

3.- Duminica viitoare, 14 martie, după liturghia de la ora 18:00 va avea loc, aici în catedrală, concertul Classix Aeterna. Organizatorii promit să realizeze o seară la fel de specială ca anul trecut, cu video – proiecții care să pună în valoare arhitectura catedralei și actul artistic. Întreaga producție și organizare va fi cu respectarea normelor în vigoare pentru a putea oferi un concert în siguranță atât pentru publicul spectator cât și pentru artiști și organizatori. Accesul la eveniment va fi cu intrare liberă și pe bază de invitații.

4.- În perioada 19-21 martie au loc Zilele Seminarului în care tinerii de clasa a XII-a și cei care au absolvit liceul au posibilitatea să trăiască o profundă experiență vocațională la Seminar. Aceștia sunt invitați să participe fizic sau on-line la acest eveniment. Tema acestor zile în acest an va fi: Unul este Tatăl vostru, iar voi toți sunteți frați.

5.- A apărut numărul pe luna martie al revistei Lumina Creștinului.

6.- Cu prilejul zilei de 8 martie transmitem tuturor persoanelor feminine, cu precădere mamelor, urarea de La mulți ani și o binecuvântare specială prin mijlocirea Mamei noastre cerești.

 VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI O PRIMĂVARĂ CÂT MAI FRUMOASĂ!

– * * * –

Celebrările și predicile din Postul Mare 2021 le găsiți AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.