1. Astăzi este Duminica Divinei Îndurări. La ora 15.00 ne vom aduna în catedrală pentru a ne ruga împreună Ora Divinei Îndurări: ne vom ruga împreună Coronița și vom consacra Milostivirii Domnului familiile și comunitatea noastră. Vă invităm la concertul de muzică sacră pe care Corul mare al catedralei îl susține în această seară la ora 19:00 în catedrala Sfânta Maria Regină.

 

  1. Astăzi, precum și duminica viitoare, vom încheia acțiunea Cutia Speranței pentru strângerea de oferte destinate ajutorării copiilor din misiuni. În fața altarului va fi o cutie mai mare în care se vor aduna cutiuțele cu oferta dumneavoastră. De asemenea cutiuța poate fi lăsată și la biroul parohial oricând în timpul săptămânii următoare.

 

  1. Timpul Pascal ne oferă bucuria de a redescoperi prezența lui Cristos cel Înviat în viața fiecăruia dintre noi. Vă invităm să realizăm împreună drumul către Domnul cel viu parcurgând Calea Luminii în fiecare duminică seară începând cu ora 17:30.

 

  1. Întrucât data de 25 martie a fost anul acesta în timpul Săptămânii Sfinte, vom celebra solemnitatea Buneivestiri mâine, luni, 8 aprilie. Sfintele Liturghii vor fi la 6:30, 7:30 și 18:00.

 

  1. Miercuri, 10 aprilie, va avea loc la ora 19:00 întâlnirea Grupului caritativ Sf. Vincențiu de Paul în sala de cateheze din parohie.

 

 

Vă dorim tuturor Sărbători Pascale binecuvântate !

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.