1. Astăzi, la sfânta Liturghie de la ora 11:00, se încheie misiunile populare din parohia noastră. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste zile de renaștere a prieteniei noastre cu Isus Cristos, dar și a comuniunii noastre între noi. Îi mulțumim părintelui iezuit Marius Taloș pentru că ne-a condus în aceste zile mai aproape de Domnul, precum și tuturor preoților, persoanelor consacrate și credincioșilor care au contribuit la reușita acestor zile de har.

 

  1. Marți, 19 martie, vom celebra solemnitatea sfântului Iosif, ocrotitorul Bisericii universale. Fiind o sărbătoare de poruncă, sfintele liturghii vor fi celebrate ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00, 18:00. Liturghia de la ora 18:00 va fi celebrată de episcopul Iosif Păuleț și va fi ocazia potrivită de a-l felicita cu ocazia zilei onomastice.

 

  1. Miercuri, 20 martie, la ora 19:00 va avea loc întâlnirea grupului caritativ Sfântul Vincențiu de Paul. În cadrul întâlnirii vom organiza o inițiativă caritativă prin care dorim să aducem o bucurie la aproximativ 70 de persoane în vârstă, bolnavi și familii în dificultate, printr-un pachet de Paște. Vă invităm să susțineți această inițiativă prin ofertele dumneavoastră care pot fi lăsate în cutia special amenajată la intrarea în catedrală.
    1. Duminica viitoare este duminica Floriilor. La toate sfintele Liturghii se vor sfinți ramurile. Celebrarea Învierii Domnului va avea loc sâmbătă 30 martie la ora 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.