1. În această săptămână de joi, 14 martie, până duminică, 17 martie, vom trăi marele dar al Misiunilor populare care poartă titlul „Isus, Prietenul tău. Tu al cui ești?” Avem nevoie să descoperim bucuria prieteniei cu Isus pentru a putea trăi Paștele cu inimi reînnoite. Sfânta Liturghie de deschidere a misiunilor va fi joi la ora 18:00. Părintele Marius Taloș ne însoțește pe acest drum de transformare interioară ce va cuprinde o cateheză în fiecare dimineață la ora 9:30, întâlniri de împărtășire, rugăciune personală, prânzul, iar după-amiaza coronița Divinei Îndurări, meditarea Pătimirii Domnului și Liturghia de seară cu predică de misiuni. În plus, părintele Marius propune în fiecare seară de la ora 19:00 „o vorbă între prieteni”: joi cu tinerii și adolescenții, vineri cu adulții, iar sâmbătă seară cu tinerele familii. Pe toți însă vă invităm duminică, 17 martie, la sfânta Liturghie de încheiere a misiunilor de la ora 11.00. După aceasta copiii parohiei vor pregăti un moment special dedicat taților. Deși hramul comunității noastre este Adormirea Maicii Domnului, Liturghia de încheiere a misiunilor a devenit o sărbătoare a întregii noastre comunități, pe care o vom marca și prin agapa comunitară de la subsolul catedralei. Vă invităm să răspândiți vestea acestor zile de har prin fluturașii pe care îi veți primi la ieșirea din catedrală.

 

  1. Miercuri, 13 martie, Centrul Cultural Catolic vă invită la conferința „Noul ateism: atac și argument”, care va fi susținută de către dl. Vlad Ropotică, realizatorul emisiunii „Creștinism și civilizație” la radioul diecezei noastre. Conferința va avea loc la ora 19:00 la subsolul catedralei.

 

  1. Joi, 14 martie, va avea loc o nouă întâlnire a clubului seniorilor la care va lua parte și părintele predicator de la misiuni, pr. Marius Taloș.

 

Misiuni rodnice tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.