1. Astăzi se încheie vizita pastorală a episcopului Iosif Păuleț în parohia noastră. Îi mulțumim Domnului pentru fiecare întâlnire din cadrul acestei vizite, care a constituit un moment de har și un prilej de întărire în credință. Ca și comunitate parohială a catedralei avem datoria de credință de a susține prin rugăciune întreaga activitate a episcopului nostru.

 

  1. Centrul Misionar Diecezan ne oferă și anul acesta posibilitatea de a ajuta oamenii săraci din misiuni prin intermediul Cutiuței Speranței. Acestea pot fi găsite la intrarea în biserică. Vă rugăm să le luați și să le aduceți în prima duminică după Paști.

 

  1. Miercuri, 21 februarie, la ora 19:00 vă invităm la Lectio Divina cu Evanghelia duminicii a II-a din Post, Evanghelia Schimbării la față.

 

  1. Vineri, 23 februarie, la ora 19:00 va avea loc întâlnirea tinerelor familii. Copiii vor beneficia pe parcursul întâlnirii de un program special dedicat lor.

 

  1. Colecta de duminica viitoare este destinată persoanelor vârstnice asistate prin programul de îngrijire la domiciliu al Centrului Diecezan Caritas Iași.

 

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.