1. La ieșirea din catedrală veți găsi tineri din Acțiunea Catolică și voluntari de la Caritas care au confecționat și anul acesta mărțișoare. Acestea sunt rodul creativității și al dorinței lor de a înfrumuseța începutul primăverii. Din vânzarea lor vor fi susținute diferite opere de caritate pe care le au în desfășurare.

 

  1. Grupul de rugăciune Taize sărbătorește 23 de ani de prezență în orașul nostru. Ca mulțumire pentru toate darurile primite până acum, în această seară la ora 19:00, va avea loc un moment special de rugăciune Taize în catedrala nouă.

 

  1. Miercuri, 28 februarie, va avea loc la ora 19:00 întâlnirea grupului caritativ Sf. Vincențiu de Paul.

 

  1. Joi, 29 februarie, va avea loc o ediție specială de mărțișor a Clubului Seniorilor. Îi invităm pe seniori așadar la ora 16:00 la subsolul catedralei.

 

  1. Tinerii organizează o oră de adorație euharistică joi, 29 februarie, la ora 20:00 în catedrala Adormirea Maicii Domnului.

 

  1. Vinerea și sâmbăta aceasta sunt primele din luna martie, cu devoțiunile către Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii.

 

  1. Vineri, 1 martie, la ora 19:00 va avea loc în catedrala Sfânta Maria Regină cateheza pentru toți credincioșii cu tema anului pastoral actual.

 

  1. Sâmbătă, 2 martie, va avea loc la Institutul Teologic Romano-Catolic din Copou „Ziua Socială pentru Studenți” cu tema „Religie și profeție. Locul și rolul lor în societate”.

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.