1. Astăzi îi mulțumim lui Dumnezeu pentru darul episcopului martir, fericitul Anton Durcovici. Ca și parohie care a fost într-o manieră specială sub ocrotirea sa ca episcop, e important să continuăm comuniunea cu fericitul Anton prin rugăciune și prin propovăduirea cinstirii memoriei sale.

 

  1. Duminica viitoare, 17 decembrie, la ora 19:00, corul Juvenes Ecclesiae are bucuria să ne invite la Concert tradițional de Crăciun. Pentru a permite desfășurarea cât mai bună a concertului în catedrala nouă, Liturghia de la ora 18:00 se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului.

 

  1. O altă frumoasă invitație la un Concert de Colinde vine și din partea Corului Universității de Arte George Enescu, care va avea loc în catedrala noastră Sf. Maria Regină miercuri, 13 decembrie, la ora 19:30.

 

  1. Am pregătit și anul acesta, pentru fiecare familie din parohia noastră, un plic cu scrisoarea de Crăciun și programul sfințirii caselor. Acestea pot fi procurate de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial.

 

  1. Reamintim invitația de a susține financiar proiectul achiziționării unui nou confesional și al recondiționării băncilor din biserică. Puteți face acest lucru oferind darul dumneavoastră la cutia special amenajată sau la biroul parohial. Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.