1. Celebrând astăzi Solemnitatea lui Cristos, Regele Universului îi mulțumim pentru toate darurile și binefacerile primite. Ne vom manifesta recunoștința și prin participarea la adorația euharistică în felul următor:

 

10.15-10.45 – copiii și părinții

12:00-13:00 – credincioşii care rămân după Sfânta Liturghie;

13:00-14:00 – persoanele consacrate;

14:00-15:00 – seminariştii;

15:00-16:00 – adolescenții și tinerii.

 

 

  1. Astăzi este Ziua Mondială a Tineretului. Evenimentul va fi celebrat azi în catedrală prin Sfânta Liturghie a tinerilor de la ora 16.00 care va fi prezidată de către PS Iosif Păuleț.

 

  1. În cadrul întâlnirii de ieri a Consiliului Pastoral Parohial ne-am arătat cu toții recunoștința pentru viața dinamică a comunității noastre. În același timp ne-am dat seama că pentru realizarea activităților pastorale e nevoie și de acțiuni administrative. În acest sens s-a discutat despre realizarea unui al treilea confesional asemenea celor deja achiziționate acum doi ani, dar și despre necesitatea recondiționării băncilor din catedrala nouă. Confesionalul va fi gata înainte de Crăciun, iar băncile vor fi recondiționate după sărbători. Pentru realizarea acestor lucrări vă cerem sprijinul prin donații pe care le puteți lăsa fie în caseta special dedicată de la intrarea în catedrală, fie la biroul parohial.

 

  1. În această săptămână avem prima vineri și sâmbătă din lună. Vineri, 1 decembrie, după Sfânta Liturghie de seară vă invităm la cateheza pentru toți credincioșii, care se va inspira din tema anului pastoral actual „Biserica, familia lui Dumnezeu”.

 

  1. Duminica viitoare, 03 decembrie, vom începe Adventul, timpul special de pregătire pentru Crăciun. Vom binecuvânta coronițele de Advent realizate de către tinerii parohiei, pe care le veți putea procura după Sfintele Liturghii.

 

  1. Grupul caritativ „Sf. Vincențiu de Paul” propune pentru copii și familii ediția a doua a târgului caritabil de Crăciun „Fă Rai din ceea ce ai și dai!” Acesta constă în a-i încuraja pe cei mai mici membrii ai familiilor noastre să doneze din jucăriile lor pentru un scop nobil. Vă invităm ca în a doua duminică a Adventului, 10 decembrie să participați fizic, împreună cu copilașii și nepoții dumneavoastră la vânzarea sau cumpărarea jucăriilor aduse de ei, în intervalul orar 10.30-13:00, la subsolul Catedralei. Dacă nu veți avea posibilitatea să participați fizic în ziua stabilită, atunci vă încurajăm să donați aceste jucării în perioada 27 noiembrie – 8 decembrie, la biroul parohial, urmând ca de vânzarea lor să se ocupe voluntarii noștri. Întreaga sumă va fi oferită Centrului de zi pentru copii Alois Scrosopi și Asociației umanitare „Il Chicco” din Bârnova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.