1. În această seară vă invităm la concertul de Crăciun al corului Juvenes Ecclesiae. Pentru a permite desfășurarea cât mai bună a concertului în catedrala nouă, Liturghia de la ora 18:00 se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului.
  2. Vă mulțumim pentru participarea la târgul caritabil de Crăciun de duminica trecută. S-a strâns suma de 4931 de lei care vor fi oferiți Centrului de zi pentru copii „Sf. Alois Scrosoppi” și Asociației umanitare „Il Chicco” din Bârnova.
  3. Vă invităm să participați și la inițiativa Centrului Misionar Diecezan de a-i ajuta să ofere cadouri de Crăciun copiilor din misiunile noastre din Kenya, Coasta de Fildeș, Panama și Sudanul de Sud. La ieșirea din catedrală voluntarii vă așteaptă cu lumânări parfumate și decorațiuni de Crăciun. O lumânare parfumată, care costă 35 de lei, asigură cadoul de Crăciun pentru doi copii din Africa.
  4. Marți, 19 decembrie, vom vizita bolnavii pentru spovada și împărtășania de Crăciun. Dacă sunt și alți bolnavi, în afară de cei pe care îi vizităm în mod obișnuit, vă rugăm să anunțați la biroul parohial.
  5. Joi, 21 decembrie, va avea loc o ediție specială de Crăciun a Clubului Seniorilor. Îi așteptăm așadar pe seniori la ora 16:00 la subsolul bisericii.
  6. Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9:00 și 19:00 va fi un program special pentru spovezi. Avem astfel oportunitatea de a ne purifica sufletele pentru a-l primi pe Domnul Isus în Sfânta Împărtășanie.
  7. Duminica viitoare, a patra duminică din Advent, este și ajunul Crăciunului. Datorită acestei situații deosebite se va suspenda Liturghia de la ora 18:00. Sfânta Liturghie din noaptea de Crăciun se va celebra la ora 22:00.
  8. Vă invităm să luați plicul cu scrisoarea de Crăciun și programul sfințirii caselor de la intrarea în catedrală.

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.