1. Cu sărbătoarea Rusaliilor de astăzi încheiem Timpul Pascal dedicat celebrării misterului Învierii lui Cristos. Îi mulțumim lui Dumnezeu și pentru darul Duhului Sfânt oferit celor 55 de candidați la sfântul Mir astăzi de către ep. Iosif Păuleț la Sfânta Liturghie de la ora 11.00.

  1. Duminica viitoare este sărbătoarea Preasfintei Treimi și, de asemenea, este o sărbătoare specială a comunității noastre pentru că 47 de copii îl vor primi pentru prima oară pe Isus în Sfânta Împărtășanie la Liturghia de la ora 9:15. Pentru a permite familiilor acestor copii să participe activ mai multe bănci le vor fi rezervate lor. Îi însoțim pe copii și familiile lor cu rugăciunea noastră.
  2. În această săptămână suntem invitați la două evenimente muzicale: marți, 30 mai, la ora 19:00, un concret în cinstea Sfintei Fecioare Maria în catedrala istorică, iar miercuri, 31 mai, la ora 19:30 un concert susținut de absolvenții Universității de Arte G. Enescu.
  3. Miercuri, 31 mai, părintele Anton Despinescu va celebra la ora 11.00 Liturghia de aniversare a 70 de ani de preoție în catedrala Adormirea Maicii Domnului. Vă invităm să luați parte la acest eveniment deosebit al vieții diecezei noastre.
  4. În ultima zi a lunii mai celebrăm și sărbătoarea Vizitei Sfintei Fecioare Maria la Elisabeta. Încheiem luna mai rugându-ne sfântul Rozariu și Litania Lauretană în fața grotei din curtea catedralei.
  5. Vineri, 2 iunie, și sâmbătă, 3 iunie, avem prima vineri și prima sâmbătă din lună. Vom vizita bolnavii și vom face devoțiunile specifice la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei.
  6. Vă mulțumim pentru Colecta de duminica trecută, pentru susținerea proiectelor ERCIS Media și Radio ERCIS FM. Domnul să vă răsplătească darul făcut pentru susținerea răspândirii Evangheliei și prin mijloacele de comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.