1. Astăzi este a 57-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale și totodată Ziua Presei la nivel diecezan. Colecta care se face în toate bisericile din dieceză va fi destinată susținerii proiectelor ERCIS Media și în special Radio ERCIS FM.

 

  1. Vineri, 26 mai, tinerii din orașul nostru sunt invitați la o cateheză specială pentru a descoperi prezența Duhului Sfânt în viața lor. Cateheza va avea loc la subsolul catedralei la ora 19:30.

 

  1. Sâmbătă, 27 mai, după sfânta liturghie de seară vă invităm să luați parte la Veghea de rugăciune în vederea pregătirii solemnității Coborârii Duhului Sfânt, Rusaliile.

 

  1. Duminica viitoare, 28 mai, vom celebra sărbătoarea Rusaliilor, care încheie Timpul Pascal. În parohia noastră preasfințitul Iosif Păuleț va conferi sacramentul Mirului în cadrul Liturghiei de la ora 11:00 celor 56 de candidați care s-au pregătit de la începutul anului pastoral.

 

  1. Vă anunțăm cu bucurie că Sărbătoarea diecezană a copiilor se va celebra în acest an la nivelul decanatelor pe data de 10 iunie. Parohia noastră va fi gazda acestui eveniment pentru decanatul de Iași. Îi invităm deja de acum pe copii să participe la această sărbătoare a credinței și a bucuriei.

 

  1. De astăzi încep înscrierile pentru campusul de vară al copiilor: prima săptămână, 26 iunie – 1 iulie, pentru copiii de la clasa pregătitoare până la clasa a III-a, a doua săptămână între 3-8 iulie de la clasa a IV-a până la absolvenții clasei a VIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.