1. Miercuri, 7 iunie, la ora 19:00, are loc întâlnirea grupului caritativ din parohia noastră. Sunt invitați să participe credincioșii care doresc să se implice în activitățile caritative ale comunității.

 

  1. Joi, 8 iunie, este solemnitatea Trupul și Sângele Domnului – Joia Verde. Întrucât este sărbătoare de poruncă programul sfintelor liturghii este ca în zi de duminică: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00 și 18.00.

 

  1. Sâmbăta viitoare, 10 iunie, vom găzdui Sărbătoarea copiilor la nivelul decanatului de Iași. Programul se va desfășura între orele 9:00 și 15:00. Îi invităm să participe pe toți copiii din parohie, înscrierea având loc la biroul parohial sau pe grupurile de whatsapp ale pastorației copiilor de la catedrală.

 

  1. Duminica viitoare, 11 iunie, se va celebra o singură Sfântă Liturghie după amiază la ora 18:00, după care se va face Procesiunea cu Preasfântul Sacrament pe străzile Iașului. Ne bucurăm că vom putea da mărturie publică despre credința noastră în Isus Cristos prezent în Sacramentul Altarului. Așadar se suspendă Sfânta Liturghie de la ora 16.00. La sfânta liturghie de la ora 18.00 sunt invitați să participe și credincioșii din celelalte parohii din Iași.

 

 

 

VĂ DORIM TUTUROR O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.