1. Vă anunțăm că vom organiza un pelerinaj parohial la Lourdes în perioada 18-25 octombrie. Vom pleca cu avionul de la Iasi la Barcelona, unde vom vizita diferite obiective religioase și culturale, iar apoi vom călători cu autocarul până la Lourdes. Pe parcursul celor 3 zile de la Lourdes vom fi însoțiți de către părintele Iosif Dorcu, paroh de Lourdes. Prețul pentru o persoană este de 850 de euro. Detalii puteți afla la afișier. Înscrierile se pot face la biroul parohial începând de astăzi până la completarea listei de 45 de pelerini.

 

  1. Luni, 8 mai, vom celebra comemorarea fericitului Ieremia Valahul. În același timp vă amintim că în luna mai în fiecare seară începând cu ora 17:15, ne rugăm împreună sfântul rozariu și cântăm litania în cinstea Maicii Domnului.

 

  1. Liceul catolic din cadrul Colegiului Național Vasile Lupu din Iași își deschide porțile și în acest an pentru absolvenții clasei a VIII-a. Mai multe informații puteți găsi în pliantele de la afișier sau pe site-ul liceului.

 

  1. Colecta de duminica trecută, Duminica Bunului Păstor, pentru susținerea vocațiilor la preoție și la viața consacrată, a însumat 7147 lei. Vă mulțumim pentru generozitatea dumneavoastră.

 

 

O duminică binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.