1. Colecta de astăzi, din Duminica Bunului Păstor, este pentru susținerea vocațiilor la preoție și la viața consacrată. Vă mulțumim pentru ofertele dumneavoastră.
  2. Luni, 1 mai, începem frumoasa lună închinată Sfintei Fecioare Maria. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vă invităm să recitați împreună cu noi sfântul rozariu și să cântăm litaniile lauretane.
  3. Pe data de 1 mai 1990 a primit hirotonirea episcopală mons. Petru Gherghel. La 33 de ani de la acest moment important pentru viața diecezei noastre îi dorim episcopului emerit de Iași belșug de haruri și binecuvântare din partea lui Cristos, Bunul și Veșnicul Păstor.
  4. Vineri, 5 mai, și sâmbătă, 6 mai, sunt prima vineri și prima sâmbătă a lunii cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. Vineri, după liturghia de seară, îi invităm pe toți credincioșii să participe la cateheza despre arta discernământului.
  5. Sâmbăta viitoare, 6 mai, va avea loc în parohia „Sf. Tereza a Pruncului Isus” din Iași, Ziua Tineretului la nivel decanal. Sunt invitați să participe tinerii de peste 14 ani care doresc să se bucure de o sărbătoare a tinereții lui Cristos.
  6. Începând cu luna mai se vor organiza întâlniri lunare pentru personalul sanitar din Iași. Sunt invitați să participe toți cei care lucrează în structuri sanitare statale sau private. Întâlnirile vor avea loc o dată pe lună, în prima miercuri din lună, după Sfânta Liturghie de seară, la subsolul catedralei „Sfânta Fecioară Maria Regină”. Așadar, prima întâlnire va avea loc miercuri, 3 mai 2023.

 

Vă dorim tuturor Timp Pascal binecuvântat!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.