1. Astăzi se încheie acțiunea Cutia Speranței. Sunteți invitați să puneți în această cutie ceea ce ați dorit să oferiți pentru copiii din misiunile diecezei noastre din Africa și America Latină. De asemenea le puteți aduce și la biroul parohial.

 

  1. Miercuri, 26 aprilie, la ora 19:00, va avea loc întâlnirea grupului caritativ din parohia noastră care va deveni Asociația Sfântul Vincențiu de Paul. Îi invităm pe toți credincioșii care doresc să se implice în ajutorarea celor mai nevoiași să participe la această întâlnirea care va avea loc la subsolul catedralei.

 

  1. Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15:30 va avea loc la subsolul catedralei un simpozion cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea traducerii Bibliei catolice în limba română. La ora 18:45 Corul mare al catedralei va susține cu ocazia acestui eveniment un concert de muzică sacră în catedrala nouă. Vă așteptăm cu drag la ambele momente.

 

  1. Întrucât mulți dintre dumneavoastră își programează deja concediile, vă anunțăm că vom organiza și în acest an 2 săptămâni de campus pentru copii: prima săptămână va fi de pe 26 iunie până pe 1 iulie pentru copiii care intră în clasa 0 până la copiii care intră în clasa a III; a doua săptămână va fi între 3 și 8 iulie pentru copiii care intră în clasa a IV-a până la absolvenții de clasa a VIII-a.

 

  1. Vă reamintim că în fiecare duminică a Timpului Pascal, la ora 17:30, vă propunem să participați la Calea Luminii, o devoțiune ce ne ajută să aprofundăm bucuria Învierii Domnului.

 

 

Vă dorim ca bucuria învierii Domnului

să fie prezentă mereu în viața dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.