1. Astăzi credincioșii Bisericii Ortodoxe și Greco-Catolice sărbătoresc Învierea Domnului. Le dorim tuturor un Paște binecuvântat cu lumina și pacea lui Cristos cel Înviat!

 

  1. Astăzi este Duminica Divinei Îndurări. La ora 15.00 ne vom aduna în catedrală pentru a ne ruga împreună Ora Divinei Îndurări: ne vom ruga Coronița și vom consacra Milostivirii Domnului familiile și comunitatea noastră. Vă invităm să participați la acest moment de rugăciune unic din anul liturgic.

 

  1. În Timpul Paștelui Biserica ne propune meditarea aparițiilor lui Cristos cel Înviat prin devoțiunea Calea Luminii. Dorim și noi să aprofundăm misterul Învierii în fiecare duminică seară la ora 17:30 parcurgând cele 14 stațiuni ale Căii Luminii. Vă așteptăm așadar începând din această duminică la ora 17:30.

 

  1. Sâmbăta viitoare, 22 aprilie, se reia cateheza săptămânală pentru copii. Îi așteptăm pe toți copiii începând cu ora 14:00. De asemenea vom relua pregătirea pentru Mir sâmbătă, 22 aprilie, și pentru Prima Sfântă Împărtășanie duminică, 23 aprilie.

 

  1. Astăzi, precum și duminica viitoare, vom încheia acțiunea „Cutia Speranței” pentru strângerea de oferte destinate ajutorării copiilor din misiuni. În altar va fi o cutie mai mare în care se vor aduna cutiuțele cu oferta dumneavoastră. De asemenea cutiuța poate fi lăsată și la biroul parohial oricând în timpul săptămânii următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.