1. Suntem deja în a doua duminică a Postului Mare. Dorim să trăim cât mai intens acest timp de har pentru a putea sărbători cu adevărat Sfintele Paști. Alături de drumul personal de convertire vă invităm să parcurgem un drum comunitar de reînnoire spirituală prin Misiunile populare care vor avea loc în parohia noastră în perioada 16-19 martie. Părintele iezuit Marius Taloș ne va ghida în această experiență comunitară. Pentru a ne pregăti inimile în vederea misiunilor vom face o novenă la Duhul Sfânt care va începe marți, 7 martie.

 

  1. Și în această săptămână tinerii Acțiunii Catolice au oferit din timpul lor pentru a realiza buchete de flori pentru ziua de 8 Martie. Vă invităm să admirați și să achiziționați aceste flori lucrate manual și cu multă iubire. Banii strânși în urma vânzărilor vor ajunge la casa de copii a Surorilor Congregației Inimii Neprihănite de la Odorheiul Secuiesc.

 

  1. Sâmbăta viitoare, 11 martie, la ora 14:00, va avea loc întâlnirea de primăvară a Consiliului Pastoral Parohial. Îi așteptăm pe membrii Consiliului pentru a discuta inițiativele legate de bunul mers al comunității.

 

  1. Corul de copii al parohiei noastre „Îngerașii” dorește să ofere tuturor mamelor de ziua lor un cadoul muzical. Concertul pregătit de copii va avea loc duminica viitoare, 12 martie, după sfintele Liturghii de la 9:15 și 11:00.

 

  1. Colecta de duminica trecută pentru sinistrații cutremurelor din Turcia și Siria a însumat 15504 lei. Dumnezeu să răsplătească generozitatea dumneavoastră.

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI POST RODNIC ÎN CONTINUARE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.