1. În această săptămână între 16 și 19 martie vom primi marele dar al Misiunilor populare care poartă titlul „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea. Exerciții de conștientizare pentru Postul Mare”. Avem nevoie să conștientizăm darul iubirii lui Dumnezeu pentru ca inimile noastre să aibă voie să se înalțe spre Domnul. Misiunile încep joi cu sfânta Liturghie de la ora 18:00. Părintele Marius Taloș ne însoțește pe acest drum de transformare interioară ce va cuprinde o cateheză în fiecare dimineață la ora 9:30, întâlniri de împărtășire, rugăciune personală, prânzul, iar după-amiaza coronița Divinei Îndurări, meditarea Cuvântului lui Dumnezeu și Liturghia de seară cu predică de misiuni. În plus, după Sf. Liturghie de seară, părintele Marius propune tinerilor, adulților și tinerelor familii o oprire în care să redescopere propria misiune în viață. Astfel joi va fi oprirea sau stațiunea adolescenților și tinerilor; vineri, stațiunea adulților, iar sâmbătă, stațiunea familiilor tinere. Pe toți însă îi invităm duminică, 19 martie, la sfânta Liturghie de încheiere a misiunilor de la ora 11.00. Pentru a răspândi vestea acestor zile de har vă invităm să luați la ieșirea din catedrală fluturași cu programul misiunilor, pe care puteți să îi oferiți celor interesați.
  2. Dacă astăzi am sărbătorit ziua mamei, duminica viitoare, în preajma sărbătorii sf. Iosif, dorim să celebrăm și ziua tatălui. După Liturghia de încheiere a misiunilor copiii parohiei vor pregăti un moment special dedicat taților. Sărbătoarea se va încheia cu o agapă fraternă.
  3. Luni, 13 martie, se împlinesc 10 ani de la alegerea papei Francisc ca urmaș al sfântului Petru. La Sfânta Liturghie de la ora 18:00 episcopii noștri vor aduce mulțumire Domnului pentru cei 10 ani de pontificat. Cateheza episcopului Iosif Păuleț din săptămâna următoare va avea loc marți, 14 martie, la ora 19.00, în catedrala Adormirea Maicii Domnului.
  4. Duminică, 19 martie, vă invităm la ora 19:30 la Concertul de muzică sacră al Corului Gavriil Musicescu al Filarmonicii din Iași. Programul cuprinde cântece din tradiția latină și bizantină închinate Maicii Domnului.

Misiuni rodnice tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.