1. Joi, 2 februarie, vom celebra sărbătoarea Întâmpinarea Domnului. Programul Sfintelor Liturghii va fi: 6:30, 7:30, 11.00 și 18:00. La fiecare liturghie vor fi sfințite lumânările. În cadrul Liturghiei de la ora 11:00, prezidată de preasfințitul Iosif Păuleț, se va marca a 27-a Zi Mondială a Persoanelor Consacrate cu participarea persoanelor consacrate din zona Iași. După Sfânta Liturghie de seară tinerii vă invită la o oră de adorație euharistică.

 

2.Vineri, 3 februarie, la fiecare sfântă liturghie se va împărți binecuvântarea Sfântului Blaziu cu lumânările sfințite. Ne vom ruga în mod special să fim ocrotiți de bolile de gât și de orice rău.

 

  1. Reîncepem șirul catehezelor destinate tuturor credincioșilor. După ce am ascultat mai multe păreri legate de ziua și ora potrivită acestei activități, vă propunem să ne întâlnim în prima vineri din lună după Sfânta Liturghie de seară, la ora 19:00, în catedrala nouă. Tema noului șir de cateheze este „Arta discernământului”, iar prima va fi vinerea viitoare, 3 februarie, la ora 19.00. Vă invităm cu drag să participați.

 

  1. În această săptămână vom avea prima vineri și prima sâmbătă a lunii, 3 și 4 februarie, cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite. În cursul dimineții de vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. Dacă sunt și alți bătrâni sau bolnavi care doresc să primească aceste sacramente în prima vineri a lunii, vă rugăm să îi înscrieți la biroul parohial.

 

 

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

(Prezidează Pr. Ștefan Lupu; cântă Corul Mare de la Sf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.