1. Miercuri, 25 ianuarie, în sărbătoarea Convertirii Sfântului Paul, va avea loc la catedrală la ora 17:00 celebrarea de încheiere a Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor. Vă invităm să participați pentru a susține astfel spiritul ecumenic în orașul nostru.

 

  1. Suntem în ultima săptămână a programului de sfințire a caselor și binecuvântare a familiilor. Datele de 26, 27 si 28 ianuarie sunt destinate reprogramării binecuvântării acelor familii care nu au reușit să primească vizita preotului conform programului prestabilit. De aceea vă rugăm să ne contactați pentru a ne pune de acord asupra unui moment potrivit pentru rugăciunea de binecuvântare a familiei și a locuinței.

 

  1. Am început a doua etapă a pregătirii copiilor pentru prima sfântă Împărtășanie și a adolescenților pentru sfântul Mir. Îi însoțim pe acești copii și tineri, precum și familiile lor pe drumul către aceste două mari sărbători ale comunității noastre care vor avea loc pe data de 28 mai, sfântul mir, și pe data de 4 iunie, prima sfântă Împărtășanie.

 

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.