1. Miercuri, 18 ianuarie, începe Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor. Tema din acest an este „Învățați să faceți binele, căutați judecata” (Is 1,17). În acest an a fost propus un program de rugăciuni ecumenice în bisericile şi capelele mănăstireşti din Iaşi şi din parohiile învecinate. Zilnic vor fi celebrări în locații diferite, începând cu ora 17:00. Săptămâna se va deschide miercuri la Institutul Teologic și se va încheia pe 25 ianuarie la catedrală. Programul întregii săptămâni poate fi consultat la afișiere sau pe site-ul ercis.ro.

 

  1. Duminica viitoare, 22 ianuarie, este consacrată Cuvântului lui Dumnezeu. Cu acest prilej, sâmbătă, 21 ianuarie, la Catedrala Romano-Catolică din Iași (Aula „Fericitul Anton Durcovici”) va avea loc un simpozion biblic ecumenic intitulat ”Vestitori ai Cuvântului. Acesta se va desfășura între orele 9.00 și 12:30. Detalii puteți găsi la afișierele catedralei precum și pe site-ul episcopiei.

 

  1. Continuăm sfințirea caselor și binecuvântarea familiilor după programul stabilit. Vă suntem recunoscători pentru primirea călduroasă pe care ne-ați oferit-o și, în același timp, vă invităm să însoțiți cu rugăciunea dumneavoastră acest eveniment atât de important pentru viața comunității noastre. De asemenea vă mulțumim pentru sprijinul acordat prin direcționarea contribuției de 3,5% din impozitele anului trecut. La ieșirea din catedrală se mai găsesc formulare care pot fi completate și lăsate la biroul parohial. Vă mulțumim!

 

 

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.