• Vă propunem, ca pregătire spirituală pentru Crăciunul ce se apropie, să parcurgem împreună un itinerariu spiritual de meditații, rugăciune, adorație, iertare și mângâiere sufletească. De aceea, vă invităm să răspundem la bucuria venirii lui Dumnezeu în lumea și viața noastră, participând reculegerea care va avea loc la Catedrală, între 9 și 11 decembrie, avându-l ca însoțitor spiritual pe pr. Bogdan Balașcă. Programul detaliat al poate fi consultat la afișiere și pe site-ul și pagina de Facebook a Parohiei.

  • Pentru copiii și familiile din Parohia noastră, la inițiativa membrilor Consiliului pastoral parohial, propunem un târg caritabil, intitulat Fă Rai din ceea ce ai și dai! Acesta constă în a-i încuraja pe cei mai mici membrii ai familiilor noastre să doneze din jucăriile lor pentru un scop nobil. Vă invităm ca în data de 18 decembrie să participați fizic, împreună cu copilașii și nepoții dumneavoastră la vânzarea sau cumpărarea jucăriilor aduse de ei, în intervalul orar 10.30-13:00, la subsolul Catedralei. Dacă nu veți avea posibilitatea să participați fizic în ziua stabilită, atunci vă încurajăm să donați aceste jucării în perioada 4-15 decembrie, la biroul parohial, urmând ca de vânzarea lor să se ocupe voluntarii noștri.
  • Joi, 8 decembrie, celebrăm Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri. Fiind sărbătoare de poruncă, sfintele Liturghii vor fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. În cadrul Sfintei Liturghii de la ora 11:00, va avea loc hirotonirea întru diaconat a 5 tineri din dieceza noastră.
  • Duminica viitoare, 11 decembrie, în cadrul Liturghiei de la ora 11:00 va avea loc adeziunea membrilor Acțiunii Catolice, de la toate cele trei sectoare: copii, tineri și adulți. De asemenea, la Liturghia de la ora 16.00, și studenții vor depune adeziunea la Asociația Studenților Catolici din Iași.
  • Vă invităm la catehezele de Advent ale Preasfințitului Iosif Păuleț ținute în fiecare miercuri seară în Catedrala Adormirea Maicii Domnului, începând cu ora 19.00, aprofundând tema anului pastoral „Uniți în Duhul Sfânt”.
  • Sâmbătă, 10 decembrie, vom celebra comemorarea Fericitului Anton Durcovici. Vom marca în mod solemn acest aniversar în cadrul liturghiei de la ora 18:00.
  • Tinerii din Acțiunea Catolică vă pun la dispoziție și în această duminică coronițe de Advent pe care le puteți procura după Sfintele Liturghii. Banii strânși din vânzarea coronițelor vor merge spre activități caritabile.
  • La biroul parohial sau la ieșirea din catedrală veți putea găsi calendarul pentru anul 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.