1. Duminica viitoare, 18 decembrie, la ora 19:00, corul Juvenes Ecclesiae are bucuria să ne invite la al 26-lea Concert de Crăciun din istoria sa. Concertul va fi transmis pe frecvențele Radio Iași și pe canalele Ercis Media. Pentru a permite desfășurarea cât mai bună a concertului în catedrala nouă, Liturghia de la ora 18:00 se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului.
  2. O altă frumoasă invitație la un Concert de Colinde vine și din partea Corului Universității de Arte George Enescu, care va avea loc în catedrala noastră Sf. Maria Regină marți, 13 decembrie la ora 19:30.
  3. Duminica viitoare, 18 decembrie, între orele 10:30-13:00, la subsolul catedralei va avea loc târgul caritabil, intitulat Fă Rai din ceea ce ai și dai! Vă invităm să luați parte la acest eveniment fie pentru a vinde jucăriile aduse, fie pentru a cumpăra aceste jucării. Dacă nu veți avea posibilitatea în ziua stabilită, atunci puteți să donați aceste jucării până pe data de 15 decembrie, la biroul parohial, urmând ca de vânzarea lor să se ocupe voluntarii noștri.
  4. Am pregătit și anul acesta, pentru fiecare familie din parohia noastră, un plic cu scrisoarea de Crăciun și programul sfințirii caselor. Acestea pot fi procurate de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial.
  5. Colecta de duminica trecută, pentru Centrele de plasament ale diecezei noastre, a însumat 5750 lei. Mulțumiri din partea beneficiarilor pentru generozitatea dumneavoastră.
  6. Reamintim invitația de a susține financiar proiectul amenajării la subsolul catedralei a unui spațiu special dedicat copiilor, adolescenților și tinerilor. Puteți face acest lucru oferind darul dumneavoastră la cutia special amenajată. Vă mulțumim!

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.