Anunțuri: 6 noiembrie 2022 – Duminica a 32-a din timpul de peste an

  1. Corul tinerilor catedralei, Juvenes Ecclesiae, dorește să facă românilor din comunitățile catolice din Padova, Verona, Torino, Ladispoli și Roma un cadou de suflet: un concert de colinde la începutul lunii decembrie. Așa cum v-am anunțat duminica trecută, vă invităm să contribuiți la realizarea acestei inițiative prin donațiile dumneavoastră. Noi ne bucurăm în fiecare an de frumusețea colindelor interpretate de tinerii noștri. Haideți să îi ajutăm să ducă această bucurie și românilor din diaspora, oferind o donație reprezentanților corului care se află la ieșirea din catedrală. Vă mulțumim pentru sprijin.

 

  1. Vă invităm marți, 8 noiembrie, la concertul caritabil pentru seniori „Spes Mundi”. Acesta va avea loc în catedrala „Sfânta Maria Regină” la ora 19.19 și va fi susținut de către Orchestra de cameră „Collegium” a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

 

  1. Sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 14.00, va avea loc o întâlnire de formare destinată tuturor credincioșilor care doresc să aprofundeze viața lor de credință. Împreună vom căuta să îl cunoaștem mai bine pe Duhul Sfânt și darul iubirii sale.

 

  1. Pelerinajul din acest an școlar al elevilor din clasa a XII-a la Cacica va avea loc sâmbăta viitoare, 12 noiembrie. Doritorii pot să se înscrie la biroul parohial.

 

  1. Duminica viitoare va fi cea de-a șasea Zi Mondială a Săracilor instituită de sfântul părinte, Papa Francisc. Cu această ocazie, Centrul Diecezan Caritas ne invită la acțiunea „Un milion de stele” ce va avea loc la ora 19.00 în curtea catedralei noastre. Evenimentul vrea să ne sensibilizeze în vedere ajutorării celor săraci, marginalizați, singuri sau bolnavi.

 O duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.