1. Colecta de duminica trecută, pentru Misiuni, a însumat 8.395 lei. Domnul să răsplătească generozitatea dumneavoastră.

 

  1. Marți, 1 noiembrie, avem sărbătoarea de poruncă Solemnitatea Tuturor Sfinților. Programul sfintelor liturghii va fi ca în zi de duminică: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. Totodată este aniversarea sfințirii catedralei noi. Liturghia solemnă pontificală se va celebra la ora 18:00, când se va face un prohod de pomenire a tuturor episcopilor și preoților răposați.

 

  1. Miercuri, 2 noiembrie, este ziua Pomenirii tuturor credincioșilor răposați. Programul liturghiilor va fi cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00. La ora 14:00, ca în fiecare an, vom face în cimitirul Eternitatea Requiemul pentru răposații episcopi, preoți și profesori ai Seminarului. La liturghia de seară de la 18.00 vom face prohodul de pomenire a tuturor răposaților. În fiecare zi din perioada 1-8 noiembrie putem obține indulgența plenară pentru răposații noștri vizitând cimitirul, făcând o rugăciune pentru odihna lor veșnică și împlinind condițiile cerute în mod obișnuit: spovada, primirea sfintei împărtășanii și rugăciunile cerute de Biserică.

 

  1. Programul sfințirii mormintelor de anul acesta de la toate cimitirele din Iași poate fi consultat la afișierele de afară.

 

  1. Pentru răposații parohiei noastre ne vom ruga într-un mod special duminica viitoare la Sfânta Liturghie de la ora 11:00. La finalul acestei celebrări vom cânta Requiemul pentru toți răposații pe care doriți să îi pomenim. Numele răposaților pot fi lăsate până duminica viitoare în cutia special amenajată de la intrarea în catedrală.

 

  1. Vă împărtășim proiectul de suflet al corului tinerilor Juvenes Ecclesiae, acela de a duce colindele noastre tradiționale în comunitățile principale ale românilor din Italia în perioada 30 noiembrie – 10 decembrie. Duminica viitoare vă vom ruga să susțineți această inițiativă oferind donația dumneavoastră la finalul sfintelor liturghii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.