1. Astăzi este Ziua mondială a Misiunilor. Așa cum v-am anunțat toate ofertele de la celebrările de astăzi vor fi destinate susținerii misiunilor și misionarilor. mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc, adresat Bisericii Universale cu ocazia acestei zile, se deschide cu următoarele cuvinte: „Îmi veţi fi martori” (Fap 1,8). Deşi pe noi ideea de misiuni și mărturisire ne duce automat cu gândul la misionarii noştri plecaţi în Coasta de Fildeş, Kenya şi Panama, de fapt fiecare credincios are bucuria și datoria a-l vesti pe Cristos în mijlocul societăţii actuale, în mijlocul lumii care tinde puţin câte puţin să uite de Dumnezeu şi de valorile creştine.

 

  1. Vom continua să ne rugăm și în această ultimă săptămână a lunii octombrie sfântul rozariu în fiecare seară la ora 17:15, implorând darul unei Biserici misionare.

 

  1. În noaptea de sâmbătă spre duminică, între 29 și 30 octombrie, vom trece la ora de iarnă iar ceasurile se vor da cu o oră înapoi. Programul nostru liturgic, atât cel duminical, cât și cel din timpul săptămânii va rămâne neschimbat.

 

  1. Programul sfințirii mormintelor de anul acesta de la toate cimitirele din Iași poate fi consultat la afișierele de afară.

 

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.