1. Ne bucurăm să vă anunțăm o nouă inițiativă destinată adolescenților din clasele 8-12 intitulată „Împreună dăm culoare vieții”. Împreună cu surorile Providenței de la grădinița din Bucium dorim să oferim tuturor adolescenților ocazia de a simți că sunt iubiți de Dumnezeu și de Biserică. Ne vom întâlni o dată la două săptămâni vineri seara la ora 19:00. Îi invităm așadar pe adolescenți la prima întâlnire ce va avea loc vineri, 7 octombrie, la subsolul catedralei.

 

  1. Joi seara, la ora 19:00 tinerii ne invită să petrecem o oră de adorație înaintea lui Cristos din Preasfântul Sacrament.

 

  1. Vineri, 7 octombrie, o vom sărbători pe Sfânta Fecioară Maria Regina Rozariului. De asemenea este și prima vineri din lună și vom vizita bolnavii. Pentru a trăi și mai bine sărbătoarea vă propunem o oră de adorație euharistică de la ora 17.00 la 18.00, în cadrul căreia vom recita și sfântul rozariu. În urma primei întâlniri a Consiliului Pastoral Parohial considerăm că este mai potrivit să facem în fiecare vineri o oră de adorație, în cadrul căreia să ne rugăm și rozariul. De aceea de acum înainte adorația euharistică de vineri va începe la ora 17:00.

 

  1. Spunându-le bun venit tinerilor studenți proaspăt sosiți în Iași, îi anunțăm că duminica viitoare, 9 octombrie, la ora 16.00, vom celebra Liturghia de deschidere a noului an universitar.

 

  1. De duminica viitoare începem pregătirea copiilor la Prima Sfântă Împărtășanie. Aceasta va avea loc după Sfânta Liturghie de la ora 9:15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.