1. Astăzi începem un noul an pastoral 2022-2023 cu tema „Uniți în Duhul Sfânt”. Pe parcursul său vom fi invitați să ne deschidem mai mult Duhului Sfânt și să trăim mai bine comuniunea dintre noi. Acest an pastoral face parte dintr-un proiect mai amplu pentru viitori trei ani, care are drept temă: „Uniți în familia lui Dumnezeu, trăim bucuria evangheliei!”. Motoul proiectului pastoral este inspirat de evenimentul coborârii Duhului Sfânt asupra apostolilor: „Toți erau împreună în același loc și toți au fost umpluți de Duhul Sfânt”.
  2. Le mulțumim membrilor Consiliului Pastoral Parohial și membrilor Consiliului Economic Parohial pentru disponibilitatea de a ajuta la bunul mers al activităților din parohie. Le dorim succes și spirit de inițiativă!
  3. Astăzi este și a 108-a Ziua Mondială a Migrantului şi Refugiatului, în care suntem invitați să ne rugăm pentru toți cei afectaţi de acest fenomen al migraţiei.
  4. Joi, 29 septembrie, avem sărbătoarea Sfinții Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael. Programul sfintelor liturghii este cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00.
  5. Începând cu sâmbăta viitoare, 1 octombrie, toți membrii parohiei care doresc să trăiască mai bine credința lor sunt invitați la cateheza pentru adulți de la ora 14.00. Aceasta va avea loc în prima sâmbătă din fiecare lună.
  6. Începem luna octombrie, luna Preasfântului Rozariu și luna care debutează cu memoria Sfintei Tereza a Pruncului Isus, cinstită ca patroană a misiunilor și a misionarilor. În fiecare seară, începând cu ora 17:15, vom recita împreună misterele Sfântului Rozariu.
  7. Capelania Universitară și Asociația Studenților Catolici din Iași îi invită pe toți studenții și cadrele didactice la Liturghia de deschidere a anului universitar, care va fi celebrată duminică, 9 octombrie, la ora 16.00. Acest moment va fi anticipat de Balul Bobocilor, sâmbătă seara, pe 8 octombrie. Pentru înscrieri vă rugăm să vă adresați pr. Eduard David.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.