1. Am început deja pregătirea obișnuită pentru Prima Sfântă Împărtășanie și Sfântul Mir. Ca și comunitate de credință, avem responsabilitatea de a ne ruga pentru acești copii și adolescenți pentru a face un drum de credință cât mai frumos și autentic. Totodată, este posibil ca unii adulți să nu fi reușit să primească Sf. Mir. Dorim să propunem și acestora un drum de pregătire pentru a primi și ei plinătatea darurilor Duhului Sfânt. De aceea, îi invităm pe acești adulți să vină la biroul parohial pentru a se înscrie pentru pregătire.

 

  1. La Sfânta Liturghie de astăzi, de la ora 16:00, se va celebra deschiderea anului universitar pentru studenții și profesorii catolici. Totodată, îi invităm pe studenți să se implice în diferitele inițiative și grupuri de tineri și studenți de la catedrală. În primul rând îi invităm să participe la cateheza de marți seara de la ora 19:00 care vrea să ofere tuturor tinerilor ocazia de a împărtăși și aprofunda teme legate de viața de credință.

 

3. Au apărut revistele „Lumina Creștinului” și „Isus, prietenul copiilor” pe luna octombrie. Le puteți lua de la biroul parohial.

 

  1. Parohia „Fericitul Anton Durcovici” din Horpaz organizează un pelerinaj la Sighetul Marmației, locul unde a fost martirizat fer. Anton Durocovici, în perioada 14-16 octombrie. Vă anunțăm că mai sunt locuri disponibile, iar cei interesați pot să anunțe la birou.

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.