1. Este în curs de constituire consiliul pastoral parohial al comunității noastre. Scopul său este de a manifesta coresponsabilitatea tuturor la viața pastorală a parohiei. Consiliul este alcătuit din membri de drept, adică reprezentați ai tuturor grupurilor și asociațiilor de la catedrală, precum și din alți credincioși ai parohiei care doresc să ajute la bunul mers al activităților noastre. Pentru a identifica membrii parohiei care pot împlini această misiune aveți posibilitatea de a propune numele lor în două modalități: le puteți scrie pe biletele de la intrarea în catedrală și lăsa în cutia special amenajată sau le puteți comunica la biroul parohial. Puteți face aceste propuneri începând de astăzi până duminica viitoare.

 

  1. Începem înscrierile pentru sacramentul Mirului care va fi administrat anul viitor. Întrucât dorim ca de anul viitor să organizăm celebrarea acestui sacrament în fiecare an, în anul curent se pot înscrie adolescenții din clasele a 7-a si a 8-a care fac parte din parohia noastră. Perioada înscrierilor este până pe data de 1 octombrie. De asemenea vă reamintim că așteptăm părinții să își înscrie copiii pentru prima Sfântă Împărtășanie.

 

  1. Miercuri, 14 septembrie, avem sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci. Nu este sărbătoare de poruncă, însă vă invităm să cinstim Crucea Mântuitorului participând la una dintre cele trei sfinte Liturghii din programul obișnuit al parohiei: 6:30, 7:30 și 18:00.

 

  1. Joi, 15 septembrie, în comemorarea Sfintei Fecioare Maria, Îndurerată, celebrăm un an de la consacrarea altarului și sfințirea lucrărilor de renovare ale catedralei noastre istorice. Sfânta Liturghie de la ora 18.00 se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului și va fi prezidată de către episcopul nostru Iosif Păuleț.

 

  1. Începând cu sâmbăta viitoare începe ora de religie pentru liceeni. Aceasta va avea loc în sala de cateheze a parohiei în fiecare sâmbătă la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.