1. Mâine, 5 septembrie, începe noul an școlar. Dorim să fim alături ca și comunitate de elevi, dascăli și părinți la acest început prin rugăciunea noastră și prin prețuirea muncii lor. Duhul Sfânt să inspire cu lumină și înțelepciune pe toți cei implicați în educarea noilor generații.
  2. Pe data de 25 septembrie Preasfințitul Iosif Păuleț va deschide noul an pastoral în parohia noastră prin Sfânta Liturghie de la ora 11.00. Dorim să ne pregătim bine și pentru acest început al anului pastoral prin programarea diferitelor activități din comunitatea noastră. În acest scop toate grupurile și asociațiile care își desfășoară activitatea la catedrală se vor întâlni în perioada următoare. În săptămâna viitoare se va întâlni grupul lectorilor joi, 8 septembrie, după Liturghia de la ora 18.00, Acțiunea Catolică sâmbătă, 10 septembrie după-amiază, iar feciorii de biserică sâmbătă seară la ora 19.00.
  3. Pe data de 8 septembrie sărbătorim Nașterea Preasfintei Fecioare Maria. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă îi invităm pe toți credincioșii să se bucure de misterul nașterii Maicii Domnului participând la una dintre cele trei Sfinte Liturghii: 6:30, 7:30 și 18:00. Tot în sărbătoarea Nașterii Sfintei Fecioare se va inaugura noua frecvență Ercisfm de la Bacău printr-o Sfântă Liturghie celebrată de PS Iosif Păuleț la ora 18.00 în biserica Sfinții Petru și Paul din Bacău.
  4. De sâmbăta viitoare vom reîncepe activitățile obișnuite cu copiii între orele 14.00 și 16.30. Copiii vor participa astfel la ora de religie, cateheză și cor.
  5. Începem înscrierile copiilor pentru prima sfântă Împărtășanie. Părinții copiilor născuți începând cu anul 2014 sunt invitați să îi înscrie la biroul parohial.
  6. Plecarea în pelerinajul parohial la Cacica de sâmbătă 10 septembrie va fi la ora 7.00 din curtea catedralei.

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.