1. Duminica viitoare, 4 septembrie, îi invităm pe copii să participe la Sfânta Liturghie de la ora 9.15 în cadrul căreia vor primi binecuvântarea specială pentru începutul noului an școlar.
  2. Joi, 1 septembrie, este Ziua Mondială de Rugăciune pentru Îngrijirea Creaţiei. Este un moment special pentru toţi creştinii pentru a se ruga şi a se îngriji împreună de casa noastră comună. În cadrul Sfintelor Liturghii vom înălța către Dumnezeu cererile noastre pentru ca toți oamenii să ocrotească darul minunat al creației. După Sfânta liturghie de la ora 18 tinerii din parohie vă invită la o oră de adorație.
  3. Săptămâna aceasta avem vinerea I și sâmbăta I din luna septembrie cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite a Mariei. Vineri, 2 septembrie, vom vizita bolnavii.
  4. Continuăm înscrierile pentru pelerinajul anual al comunității noastre parohiale la Cacica din ziua de sâmbătă, 10 septembrie. Întrucât s-au completat locurile la primul autocar și au fost solicitări suficiente, s-a trecut la cel de-al doilea autocar.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.