1. Luni, 22 august, vom celebra sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regină care este și ocrotitoarea noii noastre catedrale. Chiar dacă în calendarul nostru obișnuit această celebrare nu este scrisă cu roșu și nici nu litere mari, pentru parohia noastră este o solemnitate de primă valoare. De fapt, sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria Regină împlinește misterul Adormirii Maicii Domnului și de aceea ne cheamă pe toți să beneficiem de harul încoronării Sfintei Fecioare. Vor fi trei sfinte liturghii: 6:30, 7:30 și 18:00. Liturghia solemnă a hramului celebrată de Preasfințitul Iosif Păuleț va avea loc seara la ora 18.00. La ora 17.15 ne vom ruga împreună sfântul rozariu și vom cânta Litania în cinstea Sfintei Fecioare. Vă invităm cu drag să vă faceți timp și să participați la Sfânta Liturghie pentru a o cinsti împreună pe Preacurata, Regina cerului și a pământului.

 

  1. Au început înscrierile pentru pelerinajul comunității noastre la Cacica din ziua de sâmbătă, 10 septembrie. Înscrierile se fac la biroul parohial.

 

  1. Astăzi este ultima zi de înscriere pentru excursia copiilor comunității noastre din Bucovina din perioada 29-31 august.

VĂ DORIM TUTUROR O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.