1. Mâine, 15 august, vom celebra solemnitatea Adormirii Maicii Domnului și hramul comunității noastre parohiale. Sfânta Liturghie pontificală de hram va fi la ora 18.00 și va fi prezidată de Înalt Preasfințitul Aurel Percă, arhiepiscop și mitropolit de București. Vă invităm și la rugăciunea mariană de la ora 17.15 în cadrul căreia vom medita misterele de bucurie ale Rozariului și vom cânta litania în cinstea Sfintei Fecioare Maria.

 

  1. Fiind o sărbătoare de poruncă, programul Sfintelor Liturghii de pe 15 august va fi ca în zi de duminică: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00, 18.00. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi celebrată în catedrala Adormirea Maicii Domnului, întrucât este și ziua în care se împlinesc 233 de ani de la sfințirea catedralei noastre istorice (1789-2022).

 

  1. Începem înscrierile pentru pelerinajul comunității noastre la Cacica. Acesta se va desfășura sâmbătă, 10 septembrie, iar contrbuția pentru transport este de 70 de lei. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie la biroul parohial.

 

  1. În perioada 29-31 august copiii comunității noastre sunt invitați să meargă în excursie în Bucovina. Pentru mai multe detalii cu privire la înscriere vă așteptăm la biroul parohiei.

 

  1. În seara aceasta după Liturghia de la ora 18.00 sunteți invitați la un concert de orgă susținut de către Eduard Antal, organistul Catedralei Sf. Iosif din București. Acest concert care face parte din ediția a IV-a a proiectului Orgile României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.