1. Am început ieri, 6 august, novena de pregătire pentru solemnitatea de pe 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Preasfințitul Iosif Păuleț invită și anul acesta credincioșii din toată dieceza să meargă în pelerinaj la Sanctuarul din Cacica în zilele de 14-15 august. Întrucât parohia noastră celebrează pe data de 15 august hramul comunității vom organiza pelerinajul parohial în septembrie.

 

  1. Duminica viitoare, 14 august, la ora 19.00 va avea loc în Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” un concert de orgă extraordinar susținut de tânărul organist Eduard Antal, organistul catedralei catolice din București. Vă invităm cu drag să participați la acest concert care face parte din ediția a IV-a a proiectului Orgile României.

 

  1. Astăzi ne bucurăm să spunem bun venit în parohia noastră noului părinte vicar, Valeriu Balan. Părintele este originar din Iazu Vechi, filiala parohiei Săveni, a fost sfințit preot în anul 2016 și și-a desfășurat până acum slujirea preoțească în parohiile „Sfinții Petru și Paul” din Onești și „Fericitul Ieremia Valahul” din Bacău. Îi dorim o experiență cât mai rodnică în comunitatea noastră, iar binecuvântarea lui Dumnezeu să însoțească fiecare zi a slujirii sale în parohia catedralei.

 

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.