1. Mulțumim pentru propunerile făcute pentru Consiliul Pastoral Parohial. Și astăzi mai aveți această posibilitate scriind propunerile dumneavoastră pe bilețelele de la intrarea în catedrală și punându-le în cutia special amenajată. În primele zile ale săptămânii următoare vom afișa lista cu membrii Consiliului atât la afișiere cât și pe situl parohiei. Sâmbăta viitoare, 24 septembrie, la ora 14.00 va avea loc o primă întâlnire a Consiliului Pastoral pentru a discuta principalele obiective ale următorului an pastoral.
  2. Duminica viitoare, 25 septembrie, Preasfințitul Iosif Păuleț va inaugura noul an pastoral la nivel diecezan la Sfânta Liturghie de la ora 11.00. Acest an pastoral va avea tema „Uniți în Duhul Sfânt” și ne va oferi tuturor ocazia să descoperim și mai mult acțiunea Duhului Sfânt în viața Bisericii și în viața noastră de credință. Vă invităm cu drag să participați la acest moment important al Bisericii noastre locale.
  3. Continuă înscrierile la Mir pentru adolescenții din clasele a 7-a și a 8-a, precum și înscrierile la Prima Sfântă Împărtășanie pentru copiii din clasele a 2-a și a 3-a.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.