1. Joi, 16 iunie, este solemnitatea Trupul și Sângele Domnului – Joia Verde. Întrucât este sărbătoare de poruncă programul sfintelor liturghii este ca în zi de duminică: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00 și 18.00.

 

  1. Duminica viitoare, 19 iunie, se va celebra o singură Sfântă Liturghie după amiază la ora 17:00, după care se va face Procesiunea cu Preasfântul Sacrament pe străzile Iașului. Ne bucurăm că putem relua această tradiție atât de dragă tuturor credincioșilor catolici și că vom putea da mărturie publică despre credința noastră în Isus Cristos., prezent în Sacramentul Altarului. Așadar se suspendă Sfintele Liturghii de la ora 16.00 și 18.00. La sfânta liturghie de la ora 17.00 sunt invitați să participe și credincioșii din celelalte parohii din Iași.

 

  1. Luni, 13 iunie, îl comemorăm pe Sfântul Anton de Padova. Va fi și hramul Bisericii Sfântul Anton de Padova din Iași care se va celebra seara la ora 18.00. Tocmai de aceea noi vom sfinți crinii și vom binecuvânta copiii prin mijlocirea Sfântului Anton, în următoarea zi, adică marți, 14 iunie, la Liturghia de la ora 18.00. Îi așteptăm pe toți copiii pentru acest moment frumos de rugăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.