1. Cu sărbătoarea Rusaliilor de astăzi încheiem Timpul Pascal dedicat celebrării misterului Învierii lui Cristos. Mâine, reluăm perioada liturgică a timpului de peste an și, fiind prima zi după Rusalii, la cererea Sfântului Părinte, Papa Francisc, este comemorată Sfânta Fecioară Maria, Maica Bisericii.

 

  1. Astăzi, la ora 19:30 corala bărbătească Cvartson va prezenta în catedrala nouă un concert de muzică religioasă, la care suntem cu toții invitați.

 

  1. Duminica viitoare este sărbătoarea Preasfintei Treimi și, de asemenea este o sărbătoare specială a comunității noastre pentru că 37 de copii îl vor primi pentru prima dată pe Isus în Sfânta Împărtășanie la Liturghia de la ora 9:15. Pentru a permite familiilor acestor copii să participe activ mai multe bănci le vor fi rezervate. Îi însoțim pe copii și familiile lor cu rugăciunea noastră.

 

  1. Vă reamintim că au început înscrierile pentru campusurile de vară pentru copii: 20-25 iunie pentru copiii mici care termină în această vară grupa mare până la clasa a II-a, și 27 iunie – 2 iulie pentru copiii ce termină în această vară clasele a III-a până la a VIII-a.

 

  1. A apărut numărul pentru luna iunie al revistei Lumina Creștinului.

 

  1. Colecta de duminica trecută, pentru susținerea proiectelor ERCIS Media și Radio ERCIS FM, a însumat 5990 lei. Domnul să vă răsplătească darul făcut pentru susținerea răspândirii Evangheliei și prin mijloacele de comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.