1.- Colecta de astăzi este destinată susținerii proiectelor de ajutorare a refugiaților din Ucraina. În același timp continuă la biroul parohial colectarea de alimente neperisabile sau bunuri pentru proiectele Centrului Diecezan Caritas pentru refugiații din Ucraina.

 

2.- Sâmbătă, 19 martie avem sărbătoarea Sfântul Iosif, Patronul Bisericii Universale. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.

 

  1. Întrucât sâmbătă este sărbătoarea sf. Iosif, Tatăl purtător de grijă al lui Isus și model de paternitate pentru toți tații după Liturghia de la ora 9.15 îi invităm pe copii împreună cu părinții pentru a sărbători „Ziua Tatălui” la subsolul catedralei. Menționăm că activitățile obișnuite cu copiii nu se vor mai ține în după-amiaza sâmbăta viitoare.

 

  1. Tinerii sunt invitați să se înscrie la reculegerea de Postul Mare care va avea loc la Horpaz în perioada 25-27 martie. Părintele Alexandru Percu, responsabilul Oficiului pentru vocații, îi va însoți pe tineri în aceste două zile de călătorie spirituală.

 

  1. Oficiul pentru cateheză organizează Lectio Divina la Parohia din Bârnova vineri, 18 martie, la ora 18.30. Toți credincioșii care doresc să aprofundeze Evanghelia duminicii sunt invitați să participe la această inițiativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.