Anunțuri: 13 februarie 2022 – Duminica a 6-a de peste an

0
889

1.Sâmbătă 19 februarie, va avea loc la Seminarul din Iași între orele 9.30 – 17.30 Ziua Socială a Studenților. Oficiul pentru Pastoraţia Universitară, Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Iaşi şi Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi îi invită pe toți tinerii studenți la o dezbatere ce va avea ca temă: „”Adevăr şi minciună în spaţiul public. Aspecte biblice, morale şi sociale”.

 

  1. Duminica viitoare, 20 februarie, la ora 19.00 va avea loc în catedrală o întâlnire specială de rugăciune Taize prilejuită de aniversarea a 21 de existență a acestui grup de rugăciune în Iași. După rugăciunea din catedrală, toți participanții sunt invitați la un moment de sărbătoare în cadrul căruia va avea loc vernisajul expoziției de picturi cu titlul „Culorile evangheliei duminicale” , precum și un recital de muzică clasică la clarinet.

 

  1. Seminarul Diecezan din Iaşi organizează în perioada 25-27 februarie 2022, „Zilele Porţilor Deschise”. La acest eveniment sunt invitați tinerii de clasa a XII-a, precum şi cei care au absolvit liceul, pentru a trăi împreună o profundă experienţă vocaţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.