1. Marți, 25 ianuarie, în sărbătoarea Convertirii Sfântului Paul, va avea loc la catedrală la ora 17:00 celebrarea de încheiere a Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor. Vă invităm să participați pentru a susține astfel spiritul ecumenic în orașul nostru.

 

  1. Sâmbătă 29 ianuarie se vor relua activitățile obișnuite cu copiii parohiei noastre între orele 14.00 și 16.30.

 

  1. Duminică 30 ianuarie după Liturghia tinerilor de la ora 16.00, toți tinerii sunt invitați la o întâlnire specială prilejuită de parcursul sinodal diecezan. Părintele Alessandro Lembo de la Congregația Don Orione îi va ajuta pe tineri să redescopere capacitatea de a asculta atât din punct de vedere uman cât și spiritual.

 

  1. Suntem în ultima săptămână a programului de sfințire a caselor și binecuvântare a familiilor. Datele de 27, 28 si 29 ianuarie sunt destinate reprogramării binecuvântării acelor familii care nu au reușit să primească vizita preotului conform programului prestabilit. De aceea vă rugăm să ne contactați pentru a ne pune de acord asupra unui moment potrivit pentru rugăciunea de binecuvântare a familiei și a locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.