1. Joi, 6 ianuarie, vom celebra solemnitatea Epifaniei Domnului. Fiind o sărbătoare de poruncă, Sfintele Liturghii vor fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La toate Liturghiile va fi sfințită apa.

 

  1. Duminica viitoare, 9 ianuarie, vom celebra sărbătoarea Botezul Domnului prin care se încheie timpul Crăciunului și se deschide Timpul de peste An. Vom comemora botezul nostru prin stropirea cu apă sfințită și reînnoirea făgăduințelor de la Botez.

 

  1. Mâine, 3 ianuarie, începem sfințirea caselor și binecuvântarea familiilor conform programului afișat. Dacă nu ați reușit să intrați în posesia plicului cu scrisoarea de Crăciun și cele necesare la momentul rugăciunii, la ieșirea din biserică veți găsi aceste plicuri. Cine este dispus să ne susțină și anul acesta prin dirijarea celor două procente din impozitul pe salariu sau pensie către parohia noastră, este rugat să completeze formularul pe care îl găsiți în plic și să îl dea preotului care ajunge cu sfințirea casei sau să îl aducă la biroul parohial. Credincioșii care nu aparțin parohiei noastre dar doresc să susțină în acest mod activitățile noastre educative și caritative pot să obțină formularul de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial. Vă mulțumim!

 

  1. Dacă aveți cunoștință despre adrese noi sau despre familii plecate din țară ori mutate în altă parohie, vă rugăm să ne anunțați, pentru a ține astfel la zi evidența parohiei.

 

  1. Colecta din Noaptea și Ziua de Crăciun, pentru seminariile diecezane, a însumat 9405 lei. Domnul să răsplătească generozitatea dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.