1. Luni, 27 decembrie, este a treia zi de Crăciun și sărbătoarea sfântului Ioan, apostol și evanghelist. Vom celebra trei sfinte liturghii: 8:00, 11:00 și 18:00.

 

  1. Vineri, 31 decembrie, vom avea trei sfinte liturghii: la 6:30 și la 7:30 și la ora 11:00, ultima sfântă liturghie din an, cu Te Deum de mulțumire pentru toate cele primite de la Domnul pe parcursul acestui an. La sfârșitul celebrării vom asculta Plugușorul și ne vom face urările pentru Noul An.

 

  1. Sâmbătă, 1 ianuarie, vom celebra Solemnitatea Sfintei Maria, Născătoare de Dumnezeu, Anul Nou și a 55-a Zi Mondială a Păcii. Fiind o sărbătoare de poruncă, sfintele liturghii vor fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.

 

  1. Luni, 3 ianuarie, vom începe sfințirea caselor, conform programului stabilit și anunțat. Vă rugăm să nu uitați să luați de la ieșirea din biserică sau de la biroul parohial plicul cu scrisoarea de Crăciun și programul sfințirii caselor. Vă rugăm să ne ajutați să ajungă scrisoarea și la vecinii, prietenii sau cunoscuții dumneavoastră care fac parte din parohia noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.